onsdag 21 september 2011

Något nyttigt!



Det pratas mycket och ofta om hur man skall närma sig något eller någon man vill "plåta" och jag är av den åsikten att det bara är att plåta. Ja visst frågar jag oftast om det är okay men lika ofta tar jag bara bilderna rakt upp och ner. Att leva med eller lära känna är en över reklamerad metod till bra och innehållsrika bilder.


Läser i riksorganet DN att vi i Sverige är bra på att panta flaskor och burkar och det är ju bra men i större delen av Europa går det ju inte att panta pet eller burk vilket i sig är ett stort vansinne. Aluminiumburkar och plastflaskor översvämmar Europas alla soptippar till ingen nytta. Ja vansinne är vad det är!


Hörde på TV-nyheterna att Israel tar ut tvingande transport avgifter på allt som ska in till Gaza i rädsla för till exempel vapen.....Jävla skitsnack! Proffitörer på ett folk som redan ligger är vad det är och FN representanten hade mage att klaga på att deras för nödenheter till Västbanken kostade massor att transportera dit. FAN... Israel är ju med i FN så det borde ju bara vara att så näven i bordet för FN och säga NEJ vi ska inte behöva betala dyra kostnader för hjälpsändningar. Jävla inavel är vad det är!

Inga kommentarer: