lördag 22 oktober 2011

Walk a mile in my shoes!


Har idag varit ute på Värmdö och höst städat. Krattat en massa löv, fällt några (trötta) träd och kollat rådjuren som skuttade mellan träden på skogs tomten......... Magiskt!



Höstens färger får i alla fall mig knäsvag och när solen gömmer sig lite bakom molnen kommer ljuset och färgerna i sitt samspel till sitt yttersta.

Samtidigt som man i Libyen väntar på vadå? Nästa klanledare eller diktator aspirant som på ska utropa frihet på Martyrtorget i Tripoli eller kanske någon (inte för att jag tror på det) demokratisk grupp som föreslår fria val.

Detta sker samtidigt som den Europeiska valutaunionen krackulerar och unga Grekiska män kastar sten och brandbomber på varandra och polisen. Det konstiga är att jag bara hör en massa klagomål från Grekerna men inga konstruktiva förslag eller idéer om hur man ska kunna på sikt lösa de ekonomiska problemen. Ja ett folk som aldrig har lärt sig att betala skatt utan bara skrattar när skatt kommer på tal. Men så ser ju skolan, sjukvården och den sociala välfärden ut som den gör där också. Måste ju till deras försvar påstå att det också ser likadant ut i Spanien, Portugal, och Italien.

Läste att "Gröna Jägaren" bara fått en varning för att sålt till underåriga.....Stäng sunkhaket säger jag!

Inga kommentarer: