måndag 8 juli 2013

Träffade en representant för resebolaget Apollo och frågade varför det var så lite Svenska turister på ön (Thassos) och fick till svar att idag är det "all inclusive" resor som gäller!! Själv hade hon inte så mycket koll på vad som händer h...är på ön men det är ju inte hennes fel som ensam representant.
 
Har folk tappat hela känslan för frihet och att resa äventyrligt eller är vi så pantade idag att vi inte klarar av att ta egna beslut. Eller är det så att man inte vågar resa med barn utan att ha full uppbackning med Bamse, fri glass, fri sprit, köttbullar, makaroner och annan skit som vi har varenda vecka hemma i Svedala. Ja, ja , ja.............
 
Jag tror inte att sådana resor laddar batterierna eller känns speciellt utvilande och kreativa. Inte ger de väl heller minnen för livet, snarare men för livet
 
Våga kasta loss vet ja och res ut i världen! Uppfostra ungarna och er själva till att resa utan egentliga mål och utan att det faktiskt kan vara lite som ett äventyr till skillnad mot livet hemma.
Res till Thassos utan inkvartering, det finns ju rum, lägenheter, hyddor, hus överallt och kanske kan det bli en start på en sådant äventyr som jag har.
Visa mer

Inga kommentarer: