söndag 15 mars 2015

En söndag i Tumba





Fortfarande kan Hammarbys före detta målvakt Michael Åström nu i Tumba och allsvenskan sin sak och räddar Tumba från att ligga under mot HP Warta i första halvlek med mängder av räddningar. Tumba vinner till slut med 5 bollar och kanske Bajen skulle behöva honom igen om dom ska hålla tätt i elitserien.

Krutdurken Israel går till val, IS härjar vidare men har fått motstånd och blivande terroristsoldater grips i Turkiet och skickas tillbaka till England.

I morgon stängs halva Karlstad av för att Lars Vilks ska kunna föreläsa och jag tycker det är så snett. Skattepengar bör ju inte användas till sådana saker, ja det är åt helvete när det inte finns pengar till så mycket viktigare saker och inte fan är det polispådrag runt den gubben.

Såg ett inslag i sport TV om och med flickor från Afganistan där man på en stor idrottsarena i Kabul tränade Taekwondo och kämpade för sin rätt att göra det samma. Det berättades att den ända OS medalj som vunnits av nationen gjordes just i sporten och det är ju stort även om det var en man som gjorde det. Kämpa!!



Inga kommentarer: